STUDIO BUTTONS

Maastricht Awards

Gemeente Maastricht

De Maastricht Award is dé prijs voor de ondernemer die uitblinkt in zijn vakgebied door innovatie, de manier van werken en de omgang met klanten en gasten.

Onder grote belangstelling zijn op 25 november de Maastricht Awards 2019 uitgereikt in het Stadhuis van Maastricht. Met deze prijzen wordt onderscheidend ondernemerschap zichtbaar gemaakt en waardering uitgesproken voor de vele ondernemers die Maastricht kiezen als vestigingsplaats.  Voor de uitreiking werden de genomineerde ondernemers en aanwezigen toegesproken door Michel Huisman (kunstenaar en ontwerper van o.a. het Maankwartier), Astrid Roebroeck-Pinckaers (eigenaar Ricoh Document Center Zuid en topvrouw van Limburg 2019) en Vivianne Heijnen (wethouder voor economie van de gemeente Maastricht). 

De gemeente Maastricht verzorgde samen met de partners van de Maastricht Awards (Rabobank, Les Tables & Maastricht Culinair en The Student Hotel) een Interactief intermezzo in de pronkkamers van het Stadhuis.

Opdracht

MarCom / Branding / Strategie / Social Media / Copywriting / PR / Web Design

Website

www.maastrichtawards.nl

Uitreiking van de awards in het Stadhuis van Maastricht

De winnaars van editie 2019:  FI&S (Rabo Made In Maastricht Award) SoupBros (Business Take-Off Award) en Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer (Hospitality Award)